Maanrakennusta toimintavarmalla kalustolla Sipoossa

Yhteystiedot
Rakennuspalvelukuvake

EB Service Oy tarjoaa maanrakennuksen ja koneurakoinnin monipuoliset palvelut toimintavarmalla kalustolla sekä yksityisille että yrityksille. Palvelemme Sipoossa ja muualla Uudellamaalla, aina Kirkkonummea ja Porvoota myöten.

 

Palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • talojen pohjatyöt
  • piharakentaminen
  • tierakentaminen
  • traktorityöt esim. maansiirtovaunulla.

Teemme niin pienet kuin isotkin urakat joustavasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot

Talojen pohjatyöt oikeaoppisesti

Meiltä saat pohjatyöt niin omakoti- ja rivitaloihin kuin kesämökkeihinkin. Pohjatyöt on tärkeää tehdä oikeaoppisesti, sillä niiden päällä talo seisoo koko elinkaarensa ajan. Mikäli pohjatöissä tehdään virheitä ja jätetään tärkeitä yksityiskohtia huomioimatta, korjauksia ja paikkauksia on vaikea – joskus jopa mahdoton – tehdä jälkikäteen.

 

Me teemme pohjatyöt osaavasti kohteeseen kuin kohteeseen. Ennen pohjatöiden aloittamista perehdymme maaperään ja maa-aineksen laatuun sekä maamuotoon. Näin pystymme valitsemaan kohteeseen parhaiten sopivat työmenetelmät ja oikeanlaisen kaluston.  

Kysy lisätietoja

Piharakentamista toiveidesi mukaan

Kun haluat kauniin ja toimivan pihan, tilaa piharakentamisen palvelut meiltä. Oli pihasi sitten pieni tai suuri, teemme piha-alueen rakennustyöt ammattilaisen varmalla otteella. Meillä on käytössämme nykyaikainen kalusto, jolla kaivuutyöt sujuvat joutuisasti ja onnistuneesti ahtaissakin paikoissa.

  • Kaivamme kuopat puille ja pensaille.
  • Poistamme isoja kiviä ja muotoillemme piha-alueen pintoja.
  • Teemme nurmikon pohjatyöt.
  • Kaivamme sopivan kokoiset paikat niin suihkulähteille kuin uima-altaillekin.

Kaikki palvelut toteutamme laadukkaaseen ja huoliteltuun työnjälkeen panostaen. Haluamme olla mukana tekemässä pihastasi tyylikkään ja viihtyisän.

Pyydä tarjous

Tilaa tierakentamisen palvelut kokeneelta ammattilaiselta

Ankarat sääolosuhteemme talvella tekevät tierakentamisesta oman erikoisosaamisalueensa. Tierakentaminen vaatii kattavaa tietotaitoa, jotta teistä saadaan kestäviä ja turvallisia. Teemme tierakentamista sekä perusparannustöitä monipuolista ja vankkaa kalustoamme käyttäen.

 

Koulutetut työntekijämme hallitsevat niin mökkiteiden kuin vilkasliikenteisempienkin teiden rakentamisen. Palvelemme koko Uudenmaan alueella, aina Sipoon ja Porvoon alueilta Kirkkonummelle asti. Meiltä saat myös rakentamisen ja remontoinnin kattavat palvelut sekä timanttityöt.