Tarkat timanttityöt Sipoossa ja muualla Uudellamaalla

Yhteystiedot
Rakennuspalvelukuvake

Etsitkö timanttitöille tarkkaa ja huolellista tekijää? Oletko asentamassa ilmalämpöpumppuja ja sinun tarvitsee porata reikä kiviseinään? Käänny yrityksemme EB Service Oy:n puoleen. Tarjoamme timanttisahaus- ja timanttiporauspalvelut sekä yksityisille että yrityksille Sipoossa sekä muualla Uudellamaalla, Kirkkonummea ja Porvoota myöten. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Soita ja kysy lisää!

Timanttityöt uudis- ja saneerauskohteissa

Teemme timanttisahaus- ja timanttiporaustöitä niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Timanttisahaa käyttäen voimme sahata esimerkiksi ikkuna- ja oviaukot niin tiileen kuin betoniinkin 10 mm:n tarkkuudella. Kaikki sahaustyöt toteutamme siististi ja tarkasti.

 

Timanttiporaustyöt teemme timanttipäisellä poranterällä, jolla pystymme tekemään pyöreitä aukkoja esimerkiksi teräsbetoniin. Timanttiporausta tarvitaan muun muassa ilmanvaihdon ja kaapeliputkistojen asennustöissä. Porattavan aukon reunat saadaan timanttipäisellä poranterällä huoliteltua siisteiksi. Timanttiporauksessa käytetään vettä, mikä vähentää pölyn syntymistä.

Pyydä tarjous

Vi betjänar också på svenska

Saat meiltä palvelut myös ruotsiksi.

Yhteystiedot / Kontakt oss

Ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua

Tarkkuuskuvake

Tarkkuus

Olemme tarkan työn tekijöitä. Voit siis antaa haasteellisemmatkin timanttityöt hoidettavaksemme.

Asiakaslähtöisyyskuvake

Asiakaslähtöisyys

Palvelumme on aina joustavaa ja asiakaslähtöistä. Palvelemme myös nopealla aikataululla, kun tarve niin vaatii. 

Kokemuskuvake

Laaja kokemus

Meillä on laaja kokemus ja koulutuksen tuoma ammattitaito tehdä mitä erilaisimpia timanttitöitä.

Muut palvelumme

Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaillemme myös monipuoliset rakentamisen ja remontoinnin palvelut. Meiltä saat niin ulko- kuin sisäremontitkin tarpeidesi mukaan. Olemme myös uudisrakentamisen asiantuntijoita.

 

Teemme myös maanrakennusta ja koneurakointia kaikkialla Uudellamaalla, aina Sipoon ja Porvoon alueilta Kirkkonummelle asti.

 

Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaisia palveluja tarvitset! Teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Yhteystiedot