Rakentamisen kokenut asiantuntija palvelee Sipoossa

Yhteystiedot
Rakennuspalvelukuvake

EB Service Oy on rakentamisen ja remontoinnin vankka ammattilainen. Palvelemme osaavasti yksityisiä kotitalouksia ja yrityksiä Sipoossa sekä muualla Uudellamaalla, myös Kirkkonummella ja Porvoossa. Teemme rakennustöitä osaavasti myös Sipoon saaristossa. Yrityksemme on perustettu vuonna 2019, mutta meillä on taustallamme jo kymmenen vuoden kokemus erilaisten rakennus- ja remonttipalveluiden onnistuneesta toteuttamisesta.

 

Palveluihimme kuuluu:

  • sisä- ja ulkoremontit
  • kylpyhuoneremontit laatoituksineen
  • maalaukset
  • keittiöremontit
  • huoneistoremontit.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Teemme myös maanrakennusta ja koneurakointia sekä timanttitöitä. Meiltä saat aina asiakaslähtöistä palvelua.

Yhteystiedot

Kylpyhuoneremontit kilpailukykyiseen hintaan

Olemme varma valinta, kun etsit osaavaa kylpyhuoneremontin tekijää. Meillä on laaja kokemus märkätilojen remontoinneista. Tiedämme, miten kylpyhuoneista tehdään kosteusturvallisia ja toimivia tiloja. Teemme vesieristykset oikeaoppisesti ja määräysten mukaisesti. 

 

Meillä on myös taito tehdä kylpyhuoneista raikkaita, esteettisesti kauniita ja ajanmukaiset vaatimukset täyttäviä tiloja. Luonnollisesti otamme toiveesi huomioon remonttia tehdessämme.

Soita ja pyydä tarjous

Uusi ilme keittiöremontilla

Kaipaatko keittiöösi viihtyvyyttä ja käytännöllisyyttä? Pyydä meidät apuun. Me teemme niin pienet kuin isotkin keittiöremontit kätevästi alusta loppuun saakka.

 

Remontti alkaa huolellisella suunnittelulla ja päättyy loppusiivoukseen. Meiltä löytyy luovuutta ja ammattitaitoa saada keittiöstäsi toimiva ja tyylikäs.

 

Meiltä saat yksilöllisiä ratkaisuja, jotta keittiösi palvelee juuri sinun tarpeitasi. 

Huoneistoremontit huolellisesti

Toteutamme myös kokonaisvaltaiset huoneistoremontit lattiasta kattoon. Voit tilata meiltä kaikenkattavan huoneistoremontin avaimet käteen -periaatteella tai vain esimerkiksi seinien maalauksen.

Kaikki remontit teemme laadukkaita materiaaleja sekä nykyaikaista työvälineistöämme käyttäen. Näin lopputuloksesta saadaan huoliteltu ja aikaa kestävä. Asiantuntevasti tehty huoneistoremontti nostaa merkittävästi myös huoneiston jälleenmyyntiarvoa.

 

Meiltä voit aina tiedustella lisää huoneistoremonteista sekä muista rakentamisen ja remontoinnin palveluistamme. 

Ota yhteyttä